VVS Valby

Hedegaard VVS installatør i Valby kan hjælpe dig med både store og små opgaver. Vores autoriserede medarbejdere renoverer badeværelser, installerer vand- og varmeelementer og meget mere. Kontakt os for professionel hjælp.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

En professionel, autoriseret VVS installatør

Som autoriseret VVS installatør, kan vi stå for små såvel som store opgaver. Vi er autoriserede til at udføre alle opgaver inden for vand, ventilation og sanitet, men også gas og varme ligger inden for vores ekspertiseområde.

Vi hjælper hver dag kunder med både mere og mindre akutte opgaver, som opstår. Herunder gælder både akutservice ved sprungne vandrør, men også renovering af hele eller dele af badeværelser. Vores 10 år inden for faget har desuden givet os kompetencerne til at påtage os en lang række projekter, hvorfor vi også er det rette valg til din opgave.

Vi kan tilbyde vores hjælp til

  • Renovering af køkken og bad
    Energioptimering og varme
    Installation af sanitetselementer
  • Udskiftning af rør og armaturer
    Blikarbejde
    Tilstoppede afløb

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Hurtig hjælp til VVS i Valby

Om du står midt i en akut opstået situation, hvor du behøver hurtige hænder, eller drømmer om at renovere dit gamle køkken med et nyt lækkert et, hvor vask og vaskemaskine udskiftes, kan vi være din specialist.

Med base i Vanløse og Rødovre er vi ikke langt væk, når du behøver hjælp til VVS i Valby. Vi kører også til Hvidovre, Glostrup og Brøndby, hvis du behøver vores hjælp i disse områder.

Lad os udføre service af eksisterende vand, varme og sanitet, men tilbyder også installation af nyt, hvis det gamle ikke kan mere. Ring til os på telefon: 30 13 73 68 eller skriv en mail til info@hedegaardvvs.dk.

Læs mere om vores VVS service

Gasfyr, varmepumper, jordvarme og mere

Oplever du at have kolde fødder i vinterhalvåret, er det måske tid til, at du får hjælp til varmen. Hos Hedegaard VVS i Valby, kan vi tilbyde vores ekspertise inden for alle typer af varmeløsninger.

Måske har du allerede en gasfyr, som du ønsker at udskifte til et nyt. Det kan også være, at du gerne vil have en mere bæredygtig og grøn løsning, der kan varme dig på de kolde dag. Her kan jordvarme var den rette løsning.

Med luft til luft eller luft til vand får du effektivt varmet dit hjem op. Lad os hjælpe dig med de rette valg. Vi rådgiver hver dag kunder i varmeløsninger, som de får glæde af i mange år. Læs mere om dem her.

Varmepumper

Vi er specialister i badeværelser og VVS

Skal du have lavet nyt badeværelse i Valby, så lad os stå for opgaver ved VVS. Med mange års erfaring som installatør i København og omegn, kan vi hjælpe med løsninger, der fungerer i alle typer hjem.

For os er det vigtigste, at du får et funktionelt badeværelse, som du kan være glad for. Om det betyder et helt nyt badeværelse med brus og kar, eller mindre københavner-badeværelse, hvor der skal findes en god løsning til både vask, bad og toilet, kan vi være dine specialister i VVS Valby.

Vi står for udskiftning af armaturer og vaske, såvel som ny rørlægning fra toilet til faldstamme. Vi sørger for at sikre din løsning godt, så du får et badeværelse, du kan være glad for i mange, mange år fremad. Læs mere om dine muligheder her.

Nyt badeværelse

Faglig sparring i Valby

Som specialister på området og erfaren VVS installatør i Valby, kan vi være din sparringspartner, når du skal have lavet nyt badeværelse, køkken og varmeløsninger. Lad os tage en uforpligtende snak om dine drømme og forventninger. Så giver vi råd og vejledning baseret på vores over 10 års erfaring i faget.

Vælg altid en erfaren specialist, når du skal have råd om VVS i Valby. På den måde sikres du altid den bedste vejledning og løsning. Vi bliver gerne din sparringspartner.

Kontakt os i dag, for at høre mere om vores erfaringer og råd, når du skal i gang med et mindre eller større projekt. Ring til os på tlf. 30 13 73 68 eller skriv via info@hedegaardvvs.dk.

Kontakt os i dag


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68