VVS Rødovre

Hedegaard VVS i Rødovre står klar til at hjælpe når du skal have nyt badeværelse, udskiftet varmepumpe og meget mere.
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på VVS i Rødovre.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

VVS i Rødovre til konkurrencedygtig pris

Fra vores hovedkontor i Vanløse, København, kan vi køre ud til store dele af Storkøbenhavn. Vi udfører derfor bl.a. VVS i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg, Brønshøj og mange andre steder i københavnsområdet. Vi løser alle former for VVS problemer, og kan ligeledes installerer alle former for VVS i badeværelser og køkkener.


Her er blot et par eksempler på, hvad vi kan hjælpe med:

  • Nyt toilet
  • Udskiftning af vask eller armatur
  • Energioptimering af varmeanlæg
  • Sprunget vandrør
  • Blikarbejde
  • Stoppet afløb

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Rødovre og resten af Storkøbenhavn

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Vi laver ikke kun VVS i Rødovre

Vi kører som sagt fra vores afdeling i Vanløse til hele Storkøbenhavn – ikke kun kommunerne inde omkring Hovedstaden. Vi laver altså ikke kun VVS i Rødovre. Vi laver også VVS i Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kører ud til din adresse, så hold dig ikke tilbage fra at ringe og spørge. Vi sidder altid klar til at tage imod dit opkald.

Vi kører også længere ud i det danske land, hvis opgaven er stor nok. Så hvis du bor en smule uden for Storkøbenhavn, såsom Hedehusene eller Greve, så kan det stadig være, at vi kan hjælpe dig.

Nyt badeværelse og andet VVS i Rødovre og Storkøbenhavn

Ud over at løse diverse VVS opgaver, så er vi i Hedegaard VVS også specialister i nybyg og renovering af både badeværelser og køkkener. Hvis du går med drømme om et nyt badeværelse, så er vi klar til at realisere dem! Med vores faste samarbejdspartnere, som inkluderer tømrere og murere, kan vi stå for alt fra små renovationer til bygning af helt nyt.

Hvis du er interesseret i at læse mere, så klik nedenfor.

Nyt badeværelse

Skift til naturgas eller fjernvarme

Hvis du selv mener, at din varmeregning er lidt for høj, så kan det måske skyldes, at dit nuværende gasfyr eller fjernvarmeanlæg er gammelt. Med et nyt gasfyr eller fjernvarmeanlæg er der mange penge at spare på regningen – og så er det også bedre for miljøet. Så bor du i Storkøbenhavn og overvejer at skifte til enten naturgas eller fjernvarme, så ring til os – så får vi givet dig et uforpligtende tilbud.

Vil du læse mere om enten naturgas eller fjernvarme, så klik nedenfor.

Nyt gasfyr    Nyt fjernvarmeanlæg


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68