VVS i Rødovre til konkurrencedygtig pris

Fra vores hovedkontor i Vanløse, København, kan vi køre ud til store dele af Storkøbenhavn. Vi udfører derfor bl.a. VVS i Rødovre, Hvidovre, Frederiksberg, Brønshøj og mange andre steder i københavnsområdet. Vi løser alle former for VVS problemer, og kan ligeledes installerer alle former for VVS i badeværelser og køkkener.


Her er blot et par eksempler på, hvad vi kan hjælpe med:

  • Nyt toilet
  • Udskiftning af vask eller armatur
  • Energioptimering af varmeanlæg
  • Sprunget vandrør
  • Blikarbejde
  • Stoppet afløb

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS i Rødovre og Storkøbenhavn

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

 


Vi laver ikke kun VVS i Rødovre

Vi kører som sagt fra vores afdeling i Vanløse til hele Storkøbenhavn – ikke kun kommunerne inde omkring Hovedstaden. Vi laver altså ikke kun VVS i Rødovre. Vi laver også VVS i Albertslund, Høje Taastrup, Lyngby-Taarbæk og andre kommuner i udkanten af Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kører ud til din adresse, så hold dig ikke tilbage fra at ringe og spørge. Vi sidder altid klar til at tage imod dit opkald.

Vi kører også længere ud i det danske land, hvis opgaven er stor nok. Så hvis du bor en smule uden for Storkøbenhavn, såsom Hedehusene eller Greve, så kan det stadig være, at vi kan hjælpe dig.

Nyt badeværelse og andet VVS i Rødovre og Storkøbenhavn

Ud over at løse diverse VVS opgaver, så er vi i Hedegaard VVS også specialister i nybyg og renovering af både badeværelser og køkkener. Hvis du går med drømme om et nyt badeværelse, så er vi klar til at realisere dem! Med vores faste samarbejdspartnere, som inkluderer tømrere og murere, kan vi stå for alt fra små renovationer til bygning af helt nyt.

Hvis du er interesseret i at læse mere, så klik nedenfor.

Nyt badeværelse

Skift til naturgas eller fjernvarme

Hvis du selv mener, at din varmeregning er lidt for høj, så kan det måske skyldes, at dit nuværende gasfyr eller fjernvarmeanlæg er gammelt. Med et nyt gasfyr eller fjernvarmeanlæg er der mange penge at spare på regningen – og så er det også bedre for miljøet. Så bor du i Storkøbenhavn og overvejer at skifte til enten naturgas eller fjernvarme, så ring til os – så får vi givet dig et uforpligtende tilbud.

Vil du læse mere om enten naturgas eller fjernvarme, så klik nedenfor.

Nyt gasfyr Nyt fjernvarmeanlæg