VVS Brøndby

Hos Hedegaard VVS i Brøndby finder du en installatør, der kan hjælpe dig med både stort og småt. Lad os stå for installation af nyt gasfyr, renovering af badeværelset og akut hjælp ved sprungne vandrør.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

Autoriseret installatør nær dig

Som autoriseret installatør, kan vi hjælpe dig med alle typer af opgaver. Herunder gælder både de små og de store. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med installation af opvaskemaskiner i køkkenet, utætte rør og stoppede afløb, men også de helt store projekter, som renovering af badeværelset såvel som køkken.

En autoriseret VVS installatør i Brøndby kan udføre alle typer af opgaver inden for ventilation, vand og sanitet, heraf forkortelsen (VVS), samt gas og varme. Derfor kan vi også hjælpe med installation af fjernvarme og gasfyr.

Nyt gasfyr

VVS Brøndby: Vi tilbyder

Som din VVS installatør i Brøndby kan vi tilbyde vores hjælp med bl.a.

  • Installation af varmepumper
  • Udskiftning af vask og armatur
  • Renovering af køkken og badeværelse
  • Stoppede rør og afløb
  • Energioptimering og varmeanlæg
  • Sanitetsarbejde

Få et uforpligtende tilbud på din opgave i Brøndby

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Fjernvarme eller nyt gasfyr i Brøndby?

Skal vi hjælpe med gode varmeløsninger i dit hjem i Brøndby? Vi kan, som specialister og autoriseret VVS installatør, vejlede og rådgive omkring valg af varmekilder.

Om det er et gasfyr, der skal varme dit hjem op, eller fjernvarme, som skal installere i dit hjem, er vi den rette VVS’er til opgaven. Vi har indgående viden om varmepumper – både luft til vand og luft til luft – og kan derfor hjælpe dig med vælge mellem de forskellige muligheder med både gasfyr og varmepumpe, hertil fordele og ulemper.

Søger du en grøn løsning, kan jordvarme også være et valg, du bør overveje. Lad os oplys dig om de gode muligheder for bæredygtig opvarmning af dit hjem.

Skal vi være din ekspert på området? Kontakt os i dag på telefon: 30 13 73 68 eller på mail info@hedegaardvvs.dk.

Få ny varmepumpe her

Sanitet og VVS i Brøndby

Vi kan stå for dine projekter med sanitet og VVS i Brøndby, når du eksempelvis skal renovere badeværelset eller køkkenet. Her kan vi både være eksperterne du sparrer med, men også fagfolkene, der klarer opgaven efter dine ønsker.

Om det er en simpel opgave med udskiftning til nyt toilet eller hele badeværelset, der skal have nyt udtryk, så er vi de rette til opgaven. Vi lægger både rørene til bad, vask og toilet, samt sørger for at faldstamme og vandledningen fungerer, som det skal.

Vi står også for VVS i dit køkken. Skal du have nyt køkken med en køkkenø med vask og opvaskemaskine, kan vi være din autoriserede VVS installatør, som flytter afløb og installerer de rette elementer. Læs mere om dine muligheder her.

Nyt badeværelse

Hjælp til VVS i Brøndby

Har du brug for professionel hjælp til VVS i Brøndby, er Hedegaard VVS det rette valg. Selvom vi har base i Vanløse og Rødovre, kan vi sagtens tage den korte tur, for at komme dig til hjælp.

Bor du nærmere Glostrup eller Valby, er det også områder, vi jævnligt besøger i forbindelse med vores arbejde som autoriseret installatør. Vores akutservice kan være hos dig inden ganske kort tid, hvis der skulle være sprunget et vandrør eller du har problemer med varmen.

Få hjælp til VVS nær dig. Kontakt os i dag, når du skal bruge professionelle hænder til din opgave.

Kontakt vores VVS installatør

Skal du have nyt gasfyr, hjælp til renovering af badeværelse eller køkken, eller vil du sparre om dit næste projekt? Ring til os på telefon: 30 13 73 68 eller skriv en mail til info@hedegaardvvs.dk.

Kontakt os i dag


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68