Et nyt badeværelse behøver ikke kun være en drøm

Et nyt badeværelse er noget af det bedste, vi kan gøre for vores bolig. Et lækkert badekar, en pæn brusekabine, nye armaturer, lækre fliser og masser af skabsplads. Men det kan være svært at overskue at sætte så stort et projekt i gang. Det er derfor, du skal tage kontakt til os. For i Hedegaard VVS står vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed.

Sammen med vores erfarne samarbejdspartnere står vi gerne for hele projektet fra start til slut og sikrer, at alt kører som planlagt, og at det endelige resultat lever fuldt ud op til forventningerne. Du behøver således ikke selv at sidde med udfordringen med koordinering og ansvar – det klarer vi.


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Vi giver faglig sparring om dit nye badeværelse

Når du hyrer Hedegaard VVS til at bygge eller renovere dit badeværelse eller køkken, så kan du trygt regne med, at vi er med hele vejen. Vi kan komme med forslag om gulvvarme, spabad eller hvad det end måtte være. Hvis du på forhånd har en detaljeret plan for, hvordan badeværelset skal bygges, så rådgiver vi og foreslår evt. ændringer. Det er mere reglen end undtagelsen at vi kan komme med idéer til noget, som gør projektet endnu mere spændende.

Kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68