Et nyt badeværelse behøver ikke kun være en drøm

Et nyt badeværelse er noget af det bedste, vi kan gøre for vores bolig. Et lækkert badekar, en pæn brusekabine, nye armaturer, lækre fliser og masser af skabsplads. Men det kan være svært at overskue at sætte så stort et projekt i gang. Det er derfor, du skal tage kontakt til os. For i Hedegaard VVS står vi klar til at hjælpe dig med at gøre din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed.

Sammen med vores erfarne samarbejdspartnere står vi gerne for hele projektet fra start til slut og sikrer, at alt kører som planlagt, og at det endelige resultat lever fuldt ud op til forventningerne. Du behøver således ikke selv at sidde med udfordringen med koordinering og ansvar – det klarer vi.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Vi giver faglig sparring om dit nye badeværelse

Når du hyrer Hedegaard VVS til at bygge eller renovere dit badeværelse eller køkken, så kan du trygt regne med, at vi er med hele vejen. Vi kan komme med forslag om gulvvarme, spabad eller hvad det end måtte være. Hvis du på forhånd har en detaljeret plan for, hvordan badeværelset skal bygges, så rådgiver vi og foreslår evt. ændringer. Det er mere reglen end undtagelsen at vi kan komme med idéer til noget, som gør projektet endnu mere spændende.

Kontakt os og lad os tage en snak om mulighederne.