VVS Glostrup

Få hjælp til VVS i Glostrup. Som din professionelle autoriserede installatør, kan vi hjælpe dig med alt fra gasfyr til udformning af nyt badeværelse. Lad os være dine eksperter på området, når du har brug for en dygtig VVS’er.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

Professionelle fagfolk

Hos Hedegaard VVS er der ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig en lang række af ydelser, der kommer dig til gode, når du står med problemer med vandet, eller går og drømmer om fornyelse i dit hjem.

Vi kan stå for alle typer af VVS-opgaven, hvorfor vi også er det rette valg, når du behøver professionelle hænder til at tage fat om dit projekt. Vi kan hurtigt være ved dig, og vi sørger altid for at yde den bedste service i forbindelse med vores arbejde.

Vi tilbyder bl.a. vores ekspertise på områder som:

  • Installation af nyt toilet
  • Blikarbejde
  • Stoppede afløb og rør
  • Energioptimering af varmeanlæg
  • Udskiftning af armatur og vask
  • Sprungne vandrør

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Vi kan stå for al VVS i Glostrup

Om det er badeværelset, der skal laves om med nyt bad, toilet og håndvask, eller om det er køkkenet, der har problemer med tilstoppede afløb og gamle rør, så er vi de rette folk til opgaven. Vores professionelle og dygtige installatør kan hurtigt være hos dig, når du står med akutte opgaver og arbejde med VVS i Glostrup, men også når det er mindre akut.

Med vores store erfaring inden for faget, kan vi hjælpe med en bred vifte af opgaver, som dækker over alt fra varme til vand. Vi er også dem, du kontakter, når du ønsker nyt gasfyr til varme i dit hjem, men også når vandet ikke virker.

Vi tager vores over 10 års erfaring med i værktøjskassen, når vi tager ud til dig, hvad en det er VVS i Glostrup, Brøndby eller Valby, du har brug for hjælp til.

Vi dækker hele Storkøbenhavn som VVS installatør

Selvom vi har base i Vanløse og Rødovre, betyder det langt fra, at vi ikke også tager turen til andre dele af Storkøbehavn og omegn. Vi hjælper nemlig med mange opgaver i områder, herunder med VVS i Glostrup, når vandrør er sprunget, når badeværelser skal renoveres, og når varmekilder skal udskiftes eller have service.

Derfor kan vi også være din VVS installatør i Glostrup. Her kan vi stå for din fjernvarme eller hjælpe med installation af gasfyr, hvortil vi naturligvis også rådgiver i mærker, modeller og forskellige varmeløsninger og deres fordele.

Vil du høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med i Glostrup eller andre egne af Storkøbenhavn og Vestegnen, kan du altid kontakte vores VVS installatør på telefon: 30 13 73 68 eller på mail info@hedegaardvvs.dk.

Vi servicerer ikke kun Frederiksberg; vi dækker hele Storkøbenhavn. Hvis du bor i områder som Albertslund, Rødovre, Høje-Taastrup, Brønshøj, Lyngby, eller andre byer i nærheden er Storkøbenhavn og Nordsjælland, er vi klar til at hjælpe dig med dine VVS-behov. Tøv ikke med at kontakte os for at afgøre, om vi kan betjene din adresse.

Nyt fjernvarmeanlæg

Autoriseret VVS installatør i Glostrup

Som autoriseret VVS installatør, har vi de rette kompetencer til at se på din opgave – uanset omfang. Vi hjælper med alt fra de helt små opgaver, hvor der skal laves servicetjek eller mindre reparationer, til de helt store renoveringsprojekter af badeværelser og køkkener.

Skal vi hjælpe med et større projekt i dit hjem, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for sparring, såvel som et uforpligtende tilbud på en opgave.

Med vores store erfaring har vi tilegnet os de rette kompetencer til at stå for vand og varme i dit hjem. Derfor kan du også med fordel bruge os som din ekspert, når du skal have lavet VVS i Glostrup. Brug os ved renovering af dit køkken, såvel som dit badeværelse.

Nyt badeværelse

Kontakt os ved opgaver med VVS Glostrup

Står du en mere eller mindre akut situation, eller vil du gerne have en eksperts øjne på, hvor man kan lave forbedringer i dit hjem, såsom vand, varme eller ved renovering, kan vi være din VVS installatør og specialist.

Vi hjælper med VVS i Glostrup og resten af Vestegnen og København. Kontakt os i dag for hjælp til dit projekt, så er vi der inden længe. Ring til telefon: 30 13 73 68 eller skriv en mail til: info@hedegaardvvs.dk.

Kontakt os i dag


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68