Vores historie

Hedegaard VVS er en professionel VVS-virksomhed, der drives af Poul Hedegaard Koch, som er autoriseret VVS-installatør. Firmaet har i dag 16 ansatte fordelt på svende, lærlinge og kontoransatte.

Ud over vores fastansatte medarbejdere har vi en række faste samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher. Det er partnere vi har erfaring og tillid til og vi kan derfor stå inde for kvaliteten.

Vi har ambitioner om at være blandt de mest troværdige virksomheder i branchen. Udover at vi bestræber os på et højt fagligt niveau, har vi også fokus på almindelig etikette, så vi undgår at foretage skader på kundernes hjem, efterlade beskidte gulve, vi rydder pænt op efter os selv osv.

Vi kører fra Vanløse

Vores hovedkontor ligger i Vanløse, København. Herfra dækker vi som udgangspunkt hele Vestegnen, Hovedstadsområdet og Kongens Lyngby. Vi har desuden et værksted i Rødovre.

Ved større opgaver kører vi også gerne længere ud i det danske land. Hvis du er usikker på, om vi kører ud til dig, så tag kontakt til os og spørg.

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

 

Hedegaard VVS har fokus på lærlinge

Vi løfter med stor glæde vores sociale ansvar ved altid at have lærlinge ansat. Det kan være svært for unge under uddannelse at finde praktikpladser, og vi gør hvad vi kan, for at hjælpe dem med uddannelsen. Vi har i øjeblikket tre lærlinge ansat, og som de bliver uddannet, tager vi nye ind.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os, så finder vi en fornuftig pris på den rigtige løsning af din VVS-opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!