Vores historie

Hedegaard VVS er en professionel VVS-virksomhed, der drives af Poul Hedegaard Koch, som er autoriseret VVS-installatør. Firmaet har i dag 16 ansatte fordelt på svende, lærlinge og kontoransatte.

Ud over vores fastansatte medarbejdere har vi en række faste samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher. Det er partnere vi har erfaring og tillid til og vi kan derfor stå inde for kvaliteten.

Vi har ambitioner om at være blandt de mest troværdige virksomheder i branchen. Udover at vi bestræber os på et højt fagligt niveau, har vi også fokus på almindelig etikette, så vi undgår at foretage skader på kundernes hjem, efterlade beskidte gulve, vi rydder pænt op efter os selv osv.

Vi kører fra Vanløse

Vores hovedkontor ligger i Vanløse, København. Herfra dækker vi som udgangspunkt hele Vestegnen, Hovedstadsområdet og Kongens Lyngby. Vi har desuden et værksted i Rødovre.

Ved større opgaver kører vi også gerne længere ud i det danske land. Hvis du er usikker på, om vi kører ud til dig, så tag kontakt til os og spørg.

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Hedegaard VVS har fokus på lærlinge

Vi løfter med stor glæde vores sociale ansvar ved altid at have lærlinge ansat. Det kan være svært for unge under uddannelse at finde praktikpladser, og vi gør hvad vi kan, for at hjælpe dem med uddannelsen. Vi har i øjeblikket tre lærlinge ansat, og som de bliver uddannet, tager vi nye ind.

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os, så finder vi en fornuftig pris på den rigtige løsning af din VVS-opgave. Vi glæder os til at høre fra dig!


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68