VVS i Brønshøj til en fordelagtig pris

I Hedegaard VVS udfører vi al slags VVS-arbejde i hele Storkøbenhavn. Fra vores kontor i Vanløse er vi kun et stenkast væk fra Brønshøj, hvor vi igennem mange år har hjulpet en rækker kunder med at ordne deres blik og VVS. Vi ordner al slags VVS i Brønshøj og vi kan også stå for installation af en lang række forskellige elementer, herunder både fjernvarme og gasfyr. Vi kan arbejde i hele huset, fra køkkenet til badeværelset m.m.


Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Nyt toilet
  • Udskiftning af vask eller armatur
  • Energioptimering af varmeanlæg
  • Sprunget vandrør
  • Blikarbejde
  • Stoppet afløb

Få et uforpligtende tilbud på VVS i Brønshøj

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

 


VVS i Brønshøj med fokus på fjernvarme

Hvis du mener, at din varmeregning er for høj, så skift dit gamle fjernvarmeanlæg ud med et nyt – der kan nemlig være mange penge at spare. Et nyt fjernvarmeanlæg er både billigere i drift og energibesparende. Fjernvarme er miljøvenligt og en af de mest CO2 neutrale former for opvarmning af hjemmet. Fjernvarme har ingen lugt-eller støjgener og er derfor bedre for både ude- og indeklimaet end andre varmeformer.

Vores profesionelle installatører har god erfaring med at udføre VVS i Brønshøj med fokus på fjernvarmeanlæg. Således har vi for mange private kunder udskiftet deres gamle fjernvarmeanlæg med nye, mere energi-besparende modeller. Vi servicerer også erhvervskunder, så hvis i er en virksomhed med brug for hjælp til fjernvarme eller VVS i Brønshøj, kan vi også stå for installation af varmeanlæg i både store og små erhvervsejendomme.

Spar på energien og invester i grøn og billig fjernvarme. Bor du i Storkøbenhavn og overvejer at skifte til fjernvarme, så kontakt os. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på et nyt og effektivt fjernvarmeanlæg.

Læs mere i linket nedenfor, hvis du er interesseret

Nyt fjernvarmeanlæg

Vi laver ikke kun VVS i Brønshøj, men hele København

Fra vores afdeling i Vanløse kører vi ud til hele Storkøbenhavn. Det betyder, at vi ikke kun udfører VVS i Brønshøj, men også i Albertslund, Rødovre, Lyngby-Taarbæk osv. Vi kører også ud til kommuner, som er placeret i udkanten af Storkøbenhavn, hvis opgaverne er store nok. Du kan altid ringe ind og spørge, om vi kører ud til dig – vi sidder klar til at tage imod dit opkald.

Hvis det er tilfældet, at du gerne vil have lavet en stor VVS-opgave, så udfører vi også VVS uden for Storkøbenhavn. Hvis du eksempelvis bor i Greve eller Smørum, så kan vi stadig lave en aftale.

Specialister i nyt badeværelse, køkken og diverse VVS i Brønshøj

Vi løser dagligt en lang række forskellige VVS-opgaver i Hedegaard VVS, men vi udfører også de helt store VVS-opgaver, herunder renovering og nybyg af badeværelse og køkken. Med vores mange års erfaring og ekspertise, er vi blevet specialister til netop dette.

Hvis du går rundt med drømme om et nyt badeværelse eller køkken, så kan vi føre dem ud i livet! Sammen med vores faste samarbejdspartnere kan vi stå for det hele, fra starten af projektet til slutningen. Vi kan stå for alt fra smårenovationer til konstruktion af store badeværelser og køkkener.

Klik på linket nedenfor, hvis du vil læse mere

Nyt badeværelse