VVS service for foreninger og erhverv

Hedegaard VVS har 10 års erfaring med VVS ejendomsservice opgaver i Vanløse, Rødovre samt hele Vestegnen og Storkøbenhavn.

Vi tilbyder faste serviceaftaler til alle former for ejendomme:

  • Boligforeninger
  • Private ejendomsforeninger
  • Andelsboligforeninger
  • Virksomheder
  • Hoteller og restauranter

Vi bestræber os på at kunne levere en service der ligger ud over de rammer, vi aftaler, og over årene har vi opbygget en stor og tilfreds kundegruppe. Kontakt os endelig for referencer.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS service

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Akut VVS service

Hvis man ikke reagerer hurtigt, stiger risikoen for vandskade for hvert minut, der går. I Hedegaard VVS udfører vi VVS service i døgndrift. Vi står klar til at rykke ud, hvis eksempelvis en beboer pludselig står med et sprængt vandrør eller det, der er værre.

Ud over vores akutte VVS service kan vi også stå for alment VVS arbejde på ejendommen – både renovering, nybyg samt løbende service og rådgivning om installationerne på grunden.

Stor erfaring inden for VVS service

Vi har bred erfaring med ejendomsservice for en lang række kunder. For virksomheden Ejendomsvirke servicerer vi blandt andet omkring 20 forskellige erhvervsejendomme, hvilket dækker både erhverv og boligforeninger. Vores VVS service består af istandsættelse af ejendommens lejemål, samt vedligeholdelse af de forskellige installationer på grunden, foruden at vi naturligvis står til rådighed for akut arbejde, når uheldet opstår.

Hvis du er interesseret i at høre mere om os og vores VVS service, så er du velkommen til at kontakte Per Stenvald Beenfeldt fra Ejendomsvirke – og derefter tage kontakt til os, så vi kan give dig et godt tilbud.