Nyt fjernvarmeanlæg

Skal du have nyt fjernvarmeanlæg? Kontakt Hedegaard VVS og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

Varm din bolig op med et nyt fjernvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Et fjernvarmeanlæg er altså både godt for både ude- og indeklimaet.

Desuden er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg. Ældre fjernvarmeanlæg er som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne anlæg, og de koster derfor mere i drift. Ifølge Teknologisk Institut er der fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Og disse fejl bliver hurtigt dyre i længden.

Hedegaard VVS har 10 års erfaring på området, så hvis du overvejer at få udskiftet eller serviceret dit fjernvarmeanlæg, så er vi klar til at hjælpe! Vi kører i hele københavnsområdet, fra Brønshøj til Christianshavn


Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nyt fjernvarmeanlæg

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Fremtidssikret fjernvarmeanlæg

I Hedegaard VVS har vi erfaring i at arbejde med både private og erhvervskunder. Vi kan derfor både installere og servicere fjernvarmeanlæg- og units i almindelige boliger og i større erhvervsejendomme.

Vi kan garantere en god service, høj kvalitet og et nyt fjernvarmeanlæg, som er fremtidssikret og kræver minimal vedligeholdelse. Vil du i stedet har brug for at få dit nuværende fjernvarmeanlæg serviceret, yder vi også sparring og rådgivning omkring, hvordan du kan spare penge på dit varmebudget.

Optimer dit nye fjernvarmeanlæg med en energisparepumpe

Når først et fjernvarmeanlæg er installeret, så holder det i mange år og kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er dog stadig penge at spare, hvis du samtidig også skifter til en mere energieffektiv cirkulationspumpe. Fjernvarme fungerer ved, at opvarmet vand bliver cirkuleret rundt blandt forbrugerne og fjernvarmeværket. Med en mere effektiv cirkulationspumpe vil du opleve mindre energispild, og derved spare på varmeregningen.

Når vi efterser din installation eller installerer nyt fjernvarmeanlæg, kigger vi også på cirkulationspumpen og rådgiver dig løbende.

Naturgas eller fjernvarme?

Hvis du gerne vil have miljørigtig og billig varme, er du ikke fastlåst til fjernvarme. I Hedegaard VVS kan vi også installere et nyt gasfyr for dig eller servicere dit nuværende, hvis du ikke vil skifte over til fjernvarme. Begge typer er miljøvenlige og billige i drift, så selv om der selvfølgelig er forskel, er det smag og behag, hvad man vælger.

Hvis du er interesseret i gasfyr, så klik nedenfor.

Nyt gasfyr


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68