Varm din bolig op med et nyt fjernvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2 neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Et fjernvarmeanlæg er altså både godt for både ude- og indeklimaet.

Desuden er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg. Ældre fjernvarmeanlæg er som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne anlæg, og de koster derfor mere i drift. Ifølge Teknologisk Institut er der fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Og disse fejl bliver hurtigt dyre i længden.

Hedegaard VVS har 10 års erfaring på området, så hvis du overvejer at få udskiftet eller serviceret dit fjernvarmeanlæg, så er vi klar til at hjælpe! Vi kører i hele københavnsområdet, fra Brønshøj til Christianshavn

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på nyt fjernvarmeanlæg

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Fremtidssikret fjernvarmeanlæg

I Hedegaard VVS har vi erfaring i at arbejde med både private og erhvervskunder. Vi kan derfor både installere og servicere fjernvarmeanlæg- og units i almindelige boliger og i større erhvervsejendomme.

Vi kan garantere en god service, høj kvalitet og et nyt fjernvarmeanlæg, som er fremtidssikret og kræver minimal vedligeholdelse. Vil du i stedet har brug for at få dit nuværende fjernvarmeanlæg serviceret, yder vi også sparring og rådgivning omkring, hvordan du kan spare penge på dit varmebudget.

Optimer dit nye fjernvarmeanlæg med en energisparepumpe

Når først et fjernvarmeanlæg er installeret, så holder det i mange år og kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er dog stadig penge at spare, hvis du samtidig også skifter til en mere energieffektiv cirkulationspumpe. Fjernvarme fungerer ved, at opvarmet vand bliver cirkuleret rundt blandt forbrugerne og fjernvarmeværket. Med en mere effektiv cirkulationspumpe vil du opleve mindre energispild, og derved spare på varmeregningen.

Når vi efterser din installation eller installerer nyt fjernvarmeanlæg, kigger vi også på cirkulationspumpen og rådgiver dig løbende.

Naturgas eller fjernvarme?

Hvis du gerne vil have miljørigtig og billig varme, er du ikke fastlåst til fjernvarme. I Hedegaard VVS kan vi også installere et nyt gasfyr for dig eller servicere dit nuværende, hvis du ikke vil skifte over til fjernvarme. Begge typer er miljøvenlige og billige i drift, så selv om der selvfølgelig er forskel, er det smag og behag, hvad man vælger.

Hvis du er interesseret i gasfyr, så klik nedenfor.

Nyt gasfyr