Jordvarme

Jordvarme er en grøn energiløsning med mange fordele.
Kontakt Hedegaard VVS for rådgivning og installation af jordvarme.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

En grøn energiløsning til dit hjem

Hos Hedegaard VVS tilbyder vi service og montering af jordvarmeanlæg, der kan tilpasses præcis til dine individuelle behov. Vores jordvarmeanlæg er udviklet med fokus på at levere maksimal komfort samtidig med betydelige energibesparelser, hvilket resulterer i væsentlige reduktioner på din energiregning.

Fordelene ved jordvarme

Ved at investere i en jordvarmeanlæg får du ikke blot mulighed for at nyde en behagelig indendørstemperatur året rundt, men du bidrager også til en mere bæredygtig fremtid for miljøet. Vores jordvarmeanlæg udnytter den naturlige varmeenergi, der er gemt i jorden, og eliminerer behovet for brug af fossile brændstoffer, hvilket resulterer i betydelige reduktioner i CO2-udledning og en mere miljøvenlig tilgang til opvarmning og køling. En jordvarmepumpe trækker denne varme op til overfladen og bruger den til at opvarme dit hjem om vinteren. Om sommeren kan systemet omvendes for at give køling.

Miljøvenlig

Jordvarmeanlægget udnytter en naturlig og vedvarende energikilde, hvilket betyder, at den ikke udleder skadelige drivhusgasser eller forbrænder fossile brændstoffer. Dette reducerer din husstands CO2 og bidrager til den grønne omstilling.

Langsigtet besparelse

Selvom installationen af et jordvarmesystem kan være en dyr investering på kort sigt, kan det medføre betydelige langsigtede besparelser. Da jordvarme udnytter gratis varmeenergi fra jorden, kan du opleve markant lavere varme- og kølingsomkostninger i løbet af systemets levetid.

Stabil temperaturregulering

Jordvarme tilbyder en stabil temperaturregulering i dit hjem året rundt. Du kan nyde en behagelig indendørs atmosfære uden de store temperatursvingninger, der ofte opstår med andre varmesystemer.

Installation og jordvarme service

Installationen af et jordvarmesystem kræver en professionel VVS-installatør med erfaring inden for geotermisk teknologi. Vi anbefaler derfor regelmæssig kontrol af systemets komponenter for at sikre optimal ydelse. Kontakt os for installation af jordvarme.

Kontakt os for rådgivning, service eller montering

Hvis du overvejer at implementere et jordvarmeanlæg i dit hjem, er Hedegaard VVS din pålidelige partner. Vores erfarne teknikere har ekspertise inden for installation, service og vedligeholdelse af jordvarmesystemer. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger om den bedste løsning til dit hjem, og vi er dedikerede til at levere en energieffektiv og bæredygtig varmeløsning.

Ring og få uforpligtende vejledning

60 80 74 61 info@hedegaardvvs.dk

Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68