Spar på varmeregningen og skån klimaet med et nyt gasfyr

Hvis du har et gammelt gasfyr i din bolig, eller du går og overvejer at skifte over til naturgas, så hiv fat i os. I Hedegaard VVS er vi altid klar til at tage ud og installere et nyt gasfyr eller servicere det gamle.

Der er ofte mange penge at spare med et nyt gasfyr, specielt i forhold til både olie- og el-radiatorer. Og når først det nye gasfyr er installeret, så kræver det minimal justering og vedligeholdelse – tilmed har gasfyret en lang levetid. Og så er nyere naturgasfyr også særdeles miljøvenlige.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Service af gasfyr

Hedegaard VVS udfører også service på dit nuværende gasfyr, hvis du ikke er på udkig efter et nyt. Når vi servicerer dit gasfyr, sørger vi for, at det fungerer, som det skal – men vi gør mere end blot det. Vi giver råd og sparring til, hvordan du kan optimere dit gasfyr og spare penge på din varmeregning. Og vi tilbyder også et serviceabonnement, hvor vi regelmæssigt udfører service på dit gasfyr. Alle kan købe et serviceabonnement hos os – privat, erhverv, foreninger m.fl.

Har du en ældre model, anbefaler vi som regel at skifte til et nyt gasfyr. Jo ældre et gasfyr er, desto mere ineffektivt er det. Installation af et nyt fyr kan meget ofte tjene sig ind på forbløffende kort tid.

Et nyt gasfyr fra forskellige vinkler

Innovativt nyt gasfyr der passer til din bolig
Når vi installerer dit nye gasfyr, vælger vi altid det gasfyr, som giver mest mening for dig. Måske er et småt, kompakt og simpelt gasfyr mere end rigeligt til din bolig. Eller måske er der brug for noget større. Det kan være, at du kan nøjes med et gasfyr, der kan justeres med en simpel rumtermostat – eller måske vil du gerne have noget lidt mere avanceret, der har flere funktioner.

Vi rådgiver dig hele vejen, og sammen finder vi frem til det gasfyr, der passer til dine behov.

Gasfyr eller fjernvarmeanlæg?

Når valget står mellem naturgas eller fjernvarme, er der ikke noget endegyldigt svar. Det afhænger af boligens størrelse, opbygning og meget andet. Både gasfyr og fjernvarmeanlæg er billigere i drift og mere klimavenlige end olie- og el-radiatorer. Så hvis man vil fremtidssikre sin bolig med billig og klimavenlig opvarmning, så er et nyt gasfyr eller et nyt fjernvarmeanlæg en god idé.

Hedegaard VVS installerer både gasfyr og fjernvarmeanlæg. Hvis du vil læse mere om fjernvarme, så klik nedenfor.

Nyt fjernvarmeanlæg