Alt VVS arbejde udføres professionelt og til fornuftige priser

Tilstoppet afløb, problemer med toilettet og alle de andre ting, der kræver lidt service en gang imellem, er noget, vi nemt kan klare for dig.

Vi har særlige kompetencer indenfor nye installationer og udskiftning af eksisterende. Det kan være et nyt fyr, udskiftning af radiatorer og meget andet, der både kan give stor glæde og ofte give store besparelser på dine varme- og vandregninger.


Vi hjælper blandt andet med:

  • Stoppet afløb
  • Blikkenslager arbejde
  • Indstilling af termostat
  • Udskiftning af radiator
  • Ny vask og/eller armatur
  • Sprunget vandrør

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

 


Vi løser VVS opgaver i Hovedstadsområdet og på Vestegnen

Fra vores base i Vanløse, København kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Hovedstadsområdet og Vestegnen. Det betyder, at vi dækker fra Rødovre til København, Frederiksberg til Brønshøj og Albertslund til Lyngby. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar til gribe værktøjet!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Hedegaard VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har over 10 års erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Hedegaard VVS står også for VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

VVS service

VVS arbejde på fjernvarmeanlæg og gasfyr

Mange boliger får i dag varme via enten gasfyr eller fjernvarmeanlæg. Men for manges vedkommende er der tale om gamle anlæg, som slet ikke er så energibesparende og miljøvenlige, som de moderne modeller. I Hedegaard VVS er vi specialister i udskiftning af både gas- og fjernvarmeanlæg, og vi vil gerne hjælpe dig med at spare på pengepungen – og skåne klimaet på samme tid.

Klik nedenfor, hvis du vil vide mere om nyt gasfyr eller nyt varmeanlæg.

Nyt gasfyr Nyt fjernvarmeanlæg

Renovering af badeværelse og køkken

Hedegaard VVS laver også både delvise og totale renoveringer af badeværelser og køkkener. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher, som vi kan trække på ved større projekter. Vi tager gerne hele ansvaret for projektet ved renoveringer, der kræver flere leverandører.

Hvis du vil læse mere om nyt badeværelse, så klik nedenfor.

Nyt badeværelse