VVS Arbejde

Skal du have udført VVS arbejde af et autoriseret VVS firma, skal du kontakte Hedegaard VVS.
Der er ikke den type VVS opgave som vi ikke udfører.

Ring på 30 13 73 68Kontakt os i dag

Alt VVS arbejde udføres professionelt og til fornuftige priser

Tilstoppet afløb, problemer med toilettet og alle de andre ting, der kræver lidt service en gang imellem, er noget, vi nemt kan klare for dig.

Vi har særlige kompetencer indenfor nye installationer og udskiftning af eksisterende. Det kan være et nyt fyr, udskiftning af radiatorer og meget andet, der både kan give stor glæde og ofte give store besparelser på dine varme- og vandregninger.


Vi hjælper blandt andet med:

  • Stoppet afløb
  • Blikkenslager arbejde
  • Indstilling af termostat
  • Udskiftning af radiator
  • Ny vask og/eller armatur
  • Sprunget vandrør

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på VVS arbejde

30 13 73 68 info@hedegaardvvs.dk

Vi løser VVS opgaver i Hovedstadsområdet og på Vestegnen

Fra vores base i Vanløse, København kan vi nemt og hurtigt køre ud til store dele af Hovedstadsområdet og Vestegnen. Det betyder, at vi dækker fra Rødovre til København, Frederiksberg til Brønshøj og Albertslund til Lyngby. Så når du står i en situation, hvor du har brug for assistance, så er vores svende og lærlinge klar til gribe værktøjet!

Vi ordner VVS i hele boligen

VVS arbejde handler ikke kun om vasken i køkkenet og toilettet i badeværelset, men hele boligen – og i Hedegaard VVS kan vi hjælpe dig hele vejen rundt, uanset hvor problemet måtte være. Vi har over 10 års erfaring, og vi forstår at bruge denne på alle områder af boligen. Vi laver derfor VVS arbejde i både badeværelser, køkkener og hvorend det ellers måtte være nødvendigt – også udendørs. Vi kan f.eks. lave blikarbejde og sætte tagrender op, hvis det ønskes.

Og vi udfører ikke kun VVS arbejde for private kunder. Hedegaard VVS står også for VVS service for boligforeninger, ejendomsforeninger, industriejendomme og virksomheds ejendomme.

VVS service

VVS arbejde på fjernvarmeanlæg og gasfyr

Mange boliger får i dag varme via enten gasfyr eller fjernvarmeanlæg. Men for manges vedkommende er der tale om gamle anlæg, som slet ikke er så energibesparende og miljøvenlige, som de moderne modeller. I Hedegaard VVS er vi specialister i udskiftning af både gas- og fjernvarmeanlæg, og vi vil gerne hjælpe dig med at spare på pengepungen – og skåne klimaet på samme tid.

Klik nedenfor, hvis du vil vide mere om nyt gasfyr eller nyt varmeanlæg.

Nyt gasfyr   Nyt fjernvarmeanlæg

Renovering af badeværelse og køkken

Hedegaard VVS laver også både delvise og totale renoveringer af badeværelser og køkkener. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksbrancher, som vi kan trække på ved større projekter. Vi tager gerne hele ansvaret for projektet ved renoveringer, der kræver flere leverandører.

Hvis du vil læse mere om nyt badeværelse, så klik nedenfor.

Nyt badeværelse


Vores kunder siger

 

Søren Schwartz

Bedste VVS’er, god service, ligetil boss der er tydelig og priser holdes. Vil varmt anbefale til enhver der skal ha godt kvalitetshåndværk udført!

Kristoffer Thyregod

Fremragende service. Hedegaard VVS var enormt gode til at finde den løsning der passede til os og forklare både hvad de ville gøre og hvad det cirka ville komme til at koste. Og så er deres håndværkere grundige og virkeligt flinke.

Daniel Listh

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

Bente Skov

Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

Linda H

Jeg skulle have installeret et afløb til en vaskemaskine og i den forbindelse leverede Niel en super god service og hjælp pr. mail!

Jeg havde en del spørgsmål, men fik virkelig gode og kompetente svar tilbage, hvilket gjorde mig tryg ved projektet.
Det var nemlig ikke helt oplagt med både en vaskemaskine og en opvaskemaskine i et lille bitte køkken med trægulv og en gammel nedfaldsstamme, men det lykkedes!
Jeg er utrolig glad for resultatet og vaskemaskinen er en kæmpe hjælp i hverdagen, tak! 👍

ViggaTron

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Har lige fået skiftet to radiatorer og er rigtig godt tilfreds med Hedegaard VVS.
Kommer som aftalt, svarer hurtigt på mails, søde håndværkere som går op i kvaliteten.

Tjeneste: Reparation af varmesystem

Skriv til os

30 13 73 68