Nyt fjernvarmeanlæg i hele Storkøbenhavn

Hedegaard VVS monterer og installerer!

Spar penge med en energioptimering

Mere end 12 års erfaring til både private og erhverv

Altid gratis faglig rådgivning og sparring

Varm din bolig op med et nyt fjernvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. Fjernvarme er blandt de mest CO2-neutrale måder at opvarme en bolig på, og har hverken lugt- eller støjgener. Et fjernvarmeanlæg er altså både godt for både ude- og indeklimaet.

Desuden er der mange penge at spare på et nyt fjernvarmeanlæg. Ældre fjernvarmeanlæg er som regel ikke nær så effektive og energibesparende som de moderne anlæg, og de koster derfor mere i drift. Ifølge Teknologisk Institut er der fejl i installationen af varmeanlægget i mere end 50% af danske hjem med fjernvarme. Og disse fejl bliver hurtigt dyre i længden.

Fremtidssikret fjernvarmeanlæg

Hedegaard VVS har erfaring i at arbejde med både private og erhvervskunder. Vi kan derfor både installere og servicere fjernvarmeanlæg- og units i almindelige boliger og i større erhvervsejendomme.

Vi kan garantere en god service, høj kvalitet og et nyt fjernvarmeanlæg, som er fremtidssikret og kræver minimal vedligeholdelse. Vil du i stedet har brug for at få dit nuværende fjernvarmeanlæg serviceret, yder vi også sparring og rådgivning omkring, hvordan du kan spare penge på dit varmebudget.

Kontakt os for et tilbud i dag

Vi har mere end 12 års erfaring på området, så hvis du overvejer at få udskiftet eller serviceret dit anlæg, så er vi klar til at hjælpe!

Vi kører i hele københavnsområdet - fra Brønshøj til Christianshavn.

Ring på telefon 30 13 73 68 eller via formularen til højre.

Optimer dit nye fjernvarmeanlæg med en energisparepumpe

Når først et fjernvarmeanlæg er installeret, så holder det i mange år og kræver meget lidt vedligeholdelse. Der er dog stadig penge at spare, hvis du samtidig også skifter til en mere energieffektiv cirkulationspumpe. Fjernvarme fungerer ved, at opvarmet vand bliver cirkuleret rundt blandt forbrugerne og fjernvarmeværket. Med en mere effektiv cirkulationspumpe vil du opleve mindre energispild, og derved spare på varmeregningen.

Når vi efterser din installation eller installerer nyt fjernvarmeanlæg, kigger vi også på cirkulationspumpen og rådgiver dig løbende.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hedegaard VVS er medlem af TEKNIQ, så du altid er sikret høj kvalitet!

Fjernvarmeanlæg

Der er mange fordele ved at få et nyt fjernvarmeanlæg, både for dig og for klimaet. 

Læs mere

VVS-arbejde

Vi hjælper dig med alle dine VVS-problemer - både til private og erhverv.

Læs mere

Nyt badeværelse

Vi hjælper dig med at realisere din drøm i hele forløbet fra start til slut.

Læs mere