Vi har over de seneste år haft brug for VVS’ere til problemer med fjernvarmefyret, løbende toiletter, vandrør med brud mv. Og vores tiltro til, om der findes ’ordentlige’ VVS’ere på markedet kunne efterhånden ligge på et meget lille sted.

Vi stødte tilfældigt på jeres virksomhed for et års tid siden, og I var også hos os i går. Og I skal bare vide, at vi er så tilfredse. Vi bruger jer til alt vores VVS-arbejde fremadrettet, og vi vil fortælle om jeres leverancer til alle dem i vores omgangskreds, der gider høre på os.

– Bente Skov
14 jan. 2018

Jeg har haft meget glæde af få proffesionelt hjælp til mit hus af Hedegaard VVS.
Mit hus fra 1969 er nu blevet opdateret til 2017 standard ift til effektivt varmeforbrug og med introduktionen til vedvarende energi kan mit hus nu holde til et lavt forbrug selv om familien bliver større.

Hedegaard VVS tog sig god tid til at gå igennem mit hus og spørgsmål på mine muligheder før vi tog en beslutning. Jeg er meget glad for den hjælp jeg fik.

– Daniel Listh
5. okt. 2017

I forbindelse med hussalg havde jeg brug for en VVS gennemgang. Hedegaard viste er fantastisk service og til ok pris.
Næste gang jeg skal bruge en VVS mand så er Hedegaard den første jeg kontakter.

– Lars Thomsen
1. okt. 2017

Jeg ringer når resten skal laves. Men meget fint arbejde 🙂

– Puriya yazdanfard
3. jul. 2017

Alle jeres medarbejdere er og har været professionelle, venlige og servicemindet, har kun ros til overs.

– Ulla Samaan
5. jul. 2017

Meget professionel service og stor viden.

– Peter K. Dunweber
1. jul. 2017

Vi fik udskiftet vores oliefyr til et gasfyr, lagt gas ind i køkkenet, ny varmtvandsbeholder, renoveret 2 badeværelser og skiftet radiatorer i vores villa i Klampenborg. Firmet gav det bedste tilbud. Alt blev leveret til tiden og som aftalt. Der var et mindre problem med det ene badeværelse, men det blev fikset ret hurtigt. Vi er meget glade for resultatet.

– Niels Lund
25. apr. 2016

Vi har brugt Hedegaard VVS i stor udstrækning. Arbejdet altid til vores tilfredsstillelse. God dialog omkring løsningsmuligheder.

– Jakob Højlund
8. maj 2016

Opsætning af nyt fjernvarmefyr gik efter planen og pris. en fladstamme fra 1 salen skulle udskiftes og blev klaret meget flot. disse 2 dage som det tog var nøjagtig efter planen, oprydningen super og alt i alt en god oplevelse, jeg kan trygt anbefale hedegaard vvs, de ved hvad de taler om.

– Michael Sørensen, Brøndby
3. jun. 2016